pasha
Lihavõtete juurde käib ikka pasha. Kõige hea ja paremaga. Jagangi siin ühe küllusliku pasha retsepti.
Külluslik pasha
100 g võid
75 g tuhksuhkrut
600 g kohupiima
½ sidruni riivitud koor
1 laimi riivitud koor
1 tl vanillipastat
200 ml vahukoort
50 g pistaatsiapähkleid
50 g kuivatatud jõhvikaid
100 g rosinaid
75 g kuivatatud aprikoose
25 g röstitud mandlilaaste
50 g tumedat šokolaadiVahusta toasoe või tuhksuhkruga heledaks vahuks. Lisa toasoe kohupiim, riivitud tsitrusekoored, vanillipasta, tükeldatud pähklid, hakitud šokolaad ja kuivatatud puuviljad. Sega õrnalt juurde vahustatud koor. Tõsta kohupiimasegu marli või köögipaberiga vooderdatud pashavormi, aseta peale raskus ja hoia pashat kausi kohal üleöö külmikus. Seejärel kummuta see vormist ja kaunista meelepäraselt.
Sellel postitusel ei ole vastuseid